• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Advies CV ketels

Wanneer u een keuze moet gaan maken voor een nieuwe cv ketel zijn er verschillende zaken waar u op moet letten. Onderstaand kunt u de belangrijkste punten vinden waarop u moet letten wanneer u een nieuwe ketel wilt gaan aanschaffen

VR ketel, HR ketel of HRe ketel
Afhankelijk van uw woning en uw specifieke wensen zijn er verschillende mogelijkheden wanneer u een nieuwe CV ketel gaat aanschaffen. Elk van deze opties heeft zijn eigen voor- en nadelen en ze hebben tevens elk hun eigen prijskaartje. Onderstaand vindt u een overzicht van de verschillende ketels die wij u kunnen leveren.

– VR ketel: Hoewel een VR ketel een lager rendement heeft dan de HR ketel of Hre ketel heeft deze nog steeds een efficiëntie van 90%. Dit is al snel een verbetering van 5-10% ten opzichte van de traditionele ketels.

– HR ketel: Zoals de naam reeds doet vermoeden hebben de huidige HR ketels een hoger rendement dan de VR ketels. Het rendement van HR ketels zit op 100%. Dit houdt in dat alle energie wordt omgezet naar nuttige warmte.

– Hre ketel: Bij de Hre ketels ligt het rendement net als bij de HR ketels op 100%. Ook hier gaat er dus geen energie/warmte verloren. Het verschil met de HR ketel zit hem in de Comfort Waarde. Deze Comfort Waarde (CW) bepaalt in welke mate u gelijktijdig water kunt verwarmen voor bijvoorbeeld het gelijktijdig douchen en koken.

Als laatste is het vermogen van de ketel belangrijk om te weten. Op basis van de gewenste temperatuur in huis en de inhoud van uw woning kunnen we samen met u een berekening maken van het benodigde vermogen van uw nieuwe ketel.

Uw CV ketel is een langdurige investering
De gemiddelde levensduur van een CV installatie is ongeveer 15 jaar. Hierdoor is de aanschaf van een nieuwe ketel een duurzame investering voor de komende jaren. Gecombineerd met
de besparing die u realiseert door het hogere rendement kan deze besparing al snel uit.

Veilig en professioneel geinstalleerd
Wanneer u besluit om over te gaan tot aanschaf van een nieuwe ketel wordt het zeer sterk aangeraden om deze door de professional te installeren. Niet alleen zorgen wij ervoor dat de ketel geïnstalleerd is om een zo hoog mogelijk rendement te behalen, we zorgen er ook voor dat de ketel op een veilige manier geplaatst wordt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.