• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Advies groepenkast

Wanneer u een nieuwe groepenkast laat installeren moet u allereerst bepalen of u een 1-fase groepenkast of een 3-fasen groepenkast nodig heeft. In de meeste huizen volstaat een 1-fase groepenkast. De 3-fasen groepenkasten worden meestal gebruikt in panden waar extra veel stroom gebruikt wordt. De verdere indeling van uw groepenkast is afhankelijk van de indeling van uw woning en wordt samen met u doorgenomen door onze experts.

Welke buisinvoer?
Tegenwoordig zijn er verschillende varianten buisinvoer mogelijk bij nieuwe groepenkasten. Zo zijn er kasten voor 16 mm buizen, 19 mm buizen en flexbuizen. De hoogwaardige merken waarmee wij werken bieden bij een aantal modellen de mogelijkheid om elk van deze buizen in te kunnen voeren. Dit beteklend dat zelfs wanneer u uw electra op termijn wilt vernieuwen of uitbreiden dit mogelijk is met de bestaande groepenkast.

Groepenkast uitbreiden
Dankzij de modulaire opbouw van de groepenkasten waarmee wij werken weet u zeker dat u een groot aantal jaren plezier heeft van uw investering. Zelfs wanneer u bijvoorbeeld een groot aantal extra electrische apparaten aanschaft kunt u door de bestaande groepenkast uit te breiden of anders in te laten delen voorkomen dat u wederom een nieuwe groepenkast moet aanschaffen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.