• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

CV Ketels

Het verwarmen van uw huis is al lang geen luxe meer. Er zijn dan ook eindeloos veel mogelijkheden om dit op een zo efficiënt en verantwoorde manier mogelijk te doen. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij verschillende vormen van centrale verwarming voor u installeren en onderhouden.

Installatie Centrale Verwarming
Bij de installatie van een centraal verwarmings systeem is niet alleen de cv ketel van belang. Ook de wijze van warmteverspreiding kan variëren. Zo kunt u kiezen voor de traditionele radiotoren, maar tegenwoordig wordt er ook steeds vaker gekozen voor vloerverwarming. Daarnaast vallen ook het plaatsen en onderhouden van boilers, ketelhuizen en verwarmingsleidingen onder de werkzaamheden die we voor u kunnen uitvoeren.

Keuze CV Ketel
Een van de belangrijkste keuzes die gemaakt moet worden bij het aanschaffen van een nieuw centraal verwarmings systeem is de keuze voor het merk, type en soort ketel. De huidige CV ketels worden steeds zuiniger en efficiënter. Op dit moment zijn er drie soorten CV ketels beschikbaar. In het goedkoopste segment bevinden zich de VR ketels. In het middensegment vindt u de HR ketels, en in het hoge segment vindt u de Hre ketels. Om te bepalen welke van de drie ketels het beste bij u past kunt u kijken naar 3 punten, te weten:

– Het type cv ketel
– De comfort waarde (CW)
– het vermogen

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.