• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Duurzame verlichting

Naast de technische werkzaamheden op het gebied van electra en CV is duurzaamheid een belangrijk speerpunt van Westra Instalatietechniek. Dit komt ruimschoots naar voren in onze expertise op het gebied van zonne-energie, maar zeker ook op het gebied van duurzame verlichting.

Van spaarlamp naar LED verlichting
De afgelopen jaren zijn er grote stappen gemaakt op het gebied van duurzame verlichting. Dit begon met de overstap van gloeilamp naar spaarlamp, en heeft zich de afgelopen jaren tot LED verlichting met een mogelijke besparing van 90% in het verbruik ten opzichte van de traditionele gloeilamp.

Een goed plan voor optimale besparingen
Westra Installatietechniek helpt u graag een zo groot mogelijke besparing te realiseren. Dit doen we door het opstellen van een uitgebreid verlichtingsplan. Dit kan gedaan worden voor uw bestaande woning, maar ook voor uw nieuwbouwwoning is het mogelijk om een uitgebreid verlichtingsplan op te stellen om te zorgen dat u zo veel mogelijk rendement behaalt met uw nieuwe LED verlichting.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.