• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Groepenkast

Bent u recentelijk verhuisd en is de groepenkast in uw nieuwe huis gedateerd? Of is uw electra toe aan vervanging? Voor het plaatsen van een compleet nieuwe groepenkast bent u bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor het onderhoud van uw groepenkast en electra kunt u bij ons terecht.

Installatie groepenkasten
De installatie van een groepenkast is niet iets dat u zelf gemakkelijk kunt doen. Vanwege het gevaar van werken met elektriciteit is dit een klus voor een expert. Ook voor uw verzekering is het van belang dat uw electra op de juiste manier door een vakman is aangelegd. Er zijn verscheidene regels waar uw nieuwe groepenkast aan moet voldoen waaronder regels voor de de aardlekschakeling en de hoofdschakelaar.

Keuze groepenkast
Wanneer u een nieuwe groepenkast laat installeren moet u allereerst bepalen of u een 1-fase groepenkast of een 3-fasen groepenkast nodig heeft. In de meeste huizen volstaat een 1-fase groepenkast. De 3-fasen groepenkasten worden meestal gebruikt in panden waar extra veel stroom gebruikt wordt. De verdere indeling van uw groepenkast is afhankelijk van de indeling van uw woning en wordt samen met u doorgenomen door onze experts.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.