• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Merken CV ketels

Bij het aanschaffen van een nieuwe CV ketel is niet alleen het type ketel van belang. Ook het merk ketel dat u wilt is een van de keuzemogelijkheden. Er zijn een aantal zeer gerenomeerde merken CV ketels op de Nederlandse markt die u verzekeren van een kwalitatief zeer goede ketel die zo efficiënt mogelijk werkt. Deze verschillende merken hebben elk hun eigen kenmerken en voordelen. Daarnaast zijn zorgen deze verschillende merken voor verschillende mogelijkheden qua budget. Er zijn CV ketels voor zowel de grote als de kleine portemonnee.

Alleen de beste merken CV ketels
In Nderland zijn er een tiental grote merken CV ketels. Al deze merken voldoen aan de hoogste eisen en normeringen. Vanuit onze ervaringen en de ervaringen van onze klanten hebben wij een drietal merken als standaard opgenomen in ons assortiment. Wanneer wij voor u een nieuwe CV ketel plaatsen kunt u kiezen uit de volgende merken CV ketel:

– Intergas
– Nefit
– Remeha

Omdat onze ervaringen met het merk Remeha erg goed zijn hebben wij de mogelijkheid om u een extra voordelige aanbieding te doen bij de keuze voor een Remeha CV ketel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.