• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Merken groepenkasten

Om de veiligheid van uw energievoorziening te garanderen maken wij alleen gebruik van de beste merken groepenkasten. Al deze groepenkasten voldoen aan de Nederlandse regels en normeringen. Daarnaast bieden deze kasten extra voordelen op het gebied van installatiegemak, en bieden deze kasten de mogelijkheid om zowel 16 als 19 mm buizen aan te sluiten.

A-merken voor een scherpe prijskaartje
Vanuit onze jarenlange ervaringen met verschillende merken hebben wij een drietal merken geselecteerd waarmee we voornamelijk werken.
Het gaat hierbij om de volgende merken:

– Attema
– Hager
– Eaton

De drie bovengenoemde merken bieden allen een hoge mate van veiligheid en bescherming tegen overbelasting, kortsluiting of aardfouten. Niet alleen het hele systeem, maar ook de onafhankelijke groepen zijn op deze manier zo goed mogelijk beschermd en zullen automatisch afgesloten worden bij eventuele problemen.
Daarnaast zijn er voldoende mogelijkheden om desgewenst de groepenkasten uit te kunnen breiden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.