• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Merken warmtepompen

Naast de verschillende types warmtepompen zijn er natuurlijk ook verschillende merken verkrijgbaar. Westra Installatietechniek werkt met ECO Forest Warmtepompen. Deze warmtepompen zijn van hoge kwaliteit en zijn tot 5x efficienter dan traditionele verwarmingssystemen.

Installatie van de warmtepomp
Het installeren van een warmtepomp is een klus die best gecompliceerd is. Er moeten twee verschillende kanten van het systeem opgebouwd worden. Allereerst moet er een captivatiesysteem opgebouwd worden dat ongeveer 60 centimeter diep wordt ingegraven om de aardwarmte te verzamelen. Vervolgens moet in de vloer van de te verwarmen ruimten een emissiesysteem worden neergelegd om de warmte daadwerkelijk kwijt te kunnen. Via de compressor wordt het verwarmde water onder druk gezet en gedistribueerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.