• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Merken Zonnepanelen

Om te kunnen zorgen dat u de komende jaren plezier en rendement blijft behouden van uw zonnepanelen is het belangrijk om kwalitatief goede panelen te installeren. Door de harde groei van de markt zijn er veel producenten ontstaan van goedkope panelen. Dit gaat in sommige gevallen echter ten koste van de kwaliteit. Bij Westra installatietechniek zorgen we ervoor dat de panelen die u geleverd worden van de hoogste kwaliteit zijn en TÜV getest zijn.

De beste merken en vakkundig geïnstalleerd
Naast de hoge kwaliteit van de producten die geleverd worden zorgen we ervoor dat de volledige installatie professioneel geplaatst wordt door onze experts. Hierdoor bent u verzekerd van optimale efficiëntie van de volledige installatie. Net als bij andere producten bestaan er op de markt van zonne-energie verschillende segmenten van producten. Samen met u wordt bepaald wat de ideale combinatie van prijs en kwaliteit voor uw situatie. Wij werken uitsluitend met de volgende merken die bekend staan om hoge kwaliteit en lange levensduur:

– JA Solar
– Sunrise
– Solar Frontier

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.