• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Onderhoud CV ketels

Naast de aanschaf en installatie van een nieuwe CV ketel kunt u bij ons ook terecht voor het volledige onderhoud van uw bestaande of nieuwe ketel. Het regelmatig laten controleren en onderhouden van uw ketel verkleint niet alleen de kans op storingen en problemen met uw ketel maar zorgt ook voor behoud van het optimale rendement dat u met uw CV installatie behaalt.

Verleng de levensduur van uw cv installatie
Naast de veiligheid en het rendement is een van de grootste voordelen van regelmatig onderhoud het verlengen van de levensduur van uw CV ketel. Bij regelmatig onderhoud kunt u zonder problemen 15 tot 20 jaar vooruit met uw installatie zonder dat er een grote daling in de efficiƫntie plaatsvind.

Blijvend besparen op uw stookkosten
Wanneer een CV ketel een aantal jaren zonder onderhoud draait zal het rendement gaan dalen. Bij regelmatige controles wordt de ketel opnieuw afgestelt om optimale verbranding te krijgen. Hierdoor kunt u dankzij regelmatige controles een besparing realiseren van ongeveer 5% op uw gebruikskosten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.