• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Prijs groepenkast

De benodigde investering van een nieuwe groepenkast verschilt per situatie. Hierbij moet er rekening gehouden worden met een aantal zaken. Allereerst is er van belang of het gaat om een 1 fase of 3 fasen groepenkast. Vervolgens moet er bepaalt worden hoeveel groepen er geïnstalleerd moeten worden. Er moet gekeken worden of de huidige leidingen voldoende mogelijkheden bieden om alles aan te sluiten, en er moet rekening gehouden worden met de daadwerkelijke plaatsing van de groepenkast door een erkend expert.

De investering op uw groepenkast snel terugverdiend
De investering in een nieuwe groepenkast betaald zich tegenwoordig echter redelijk snel terug. Helemaal wanneer dit gebeurt in combinatie met de plaatsing van een slimme thermostaat. Deze geeft u extra inzicht in uw stroomverbruik, en kan in sommige gevallen zorgen voor een extra besparing op uw stroomconsumptie van wel 20%

Installatie groepenkasten
Vanwege het gevaar van werken met elektriciteit en mogelijke verzekeringsproblemen bij ongelukken wordt het zeer sterk aangeraden om uw groepenkast en bijkomende electra aan te laten sluiten door een expert. Westra installatietechniek werkt al jaren op een zeer verantwoorde manier en onze medewerkers blijven continue op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Zo bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe electrische installatie op de juiste manier geïnstalleerd is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.