• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Prijs van een waterontharder

Er zijn verschillende types waterontharder beshcikbaar van onze huisleverancier Fegon. Afhankelijk van uw gezinssituatie kan bepaald worden welk type Aquastar voor u het meest geschikt is. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Een waterontharder is een duurzame investering
Omdat een waterontharder een lange levensduur heeft is de jaarlijkse investering zeer gering. Wanneer u aan een instapmdel voor huishoudens van 1 of 2 personen genoeg heeft zijn deze kosten minder dan €50,- per jaar (aanschaf apparaat is ongeveer € 800,-).
Heeft u een groter gezin (3 tot 10 personen) dan zullen deze kosten minder dan €100,- per jaar bedragen. (aanschaf apparaat is ongeveer €1.200,-)

Doordat u gaat besparen op onder andere uw energierekening, maar ook op de aanschaf van verschillende ontkalkingsmiddelen zullen de daadwerkelijke kosten echter veel lager uitvallen.

Installatie van de waterontharder
Het installeren van een waterontharder is een klus die niet extreem moeilijk hoeft te zijn. Wanneer de waterontharder aangesloten wordt in de meterkast of de kruipruimte (direct na de watermeter) dan is dit vaak binnen een paar uur geregeld. U kunt er echter ook voor kiezen om de waterontharder te laten installeren in een andere ruimte dan de watermeter. Hiervoor moeten dan waarschijnlijk wateraanvoer en -afvoer buizen gelegd worden. Dit is sowieso een klus voor een expert.

In beide gevallen is het aan te raden om een installateur de plaatsing van de waterontharder te laten doen. Dit zorgt voor minder stress, een betere afwerking en optimale besparing.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.