• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Prijs Zonnepanelen

Het aanschaffen en laten installeren van een systeem voor de winning van zonne-energie kan een grote investering zijn. Daarom is het belangrijk om te weten waar u op moet letten voor u overgaat tot aanschaf. Net als bij andere producten zijn er verschillende fabrikanten van zonnepanelen en overige apparatuur die u nodig heeft.

Investering versus besparing
Bij de keuze voor het systeem dat u wilt installeren is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de initiƫle investering die de zonnepanelen u kosten, maar ook de besparing die u gaat realiseren mee te nemen in uw berekening. Afhankelijk van de ruimte die u op uw dak heeft en het aantal panelen dat u daarop kunt plaatsen kan het mogelijk zijn om te voorzien in uw volledige energiebehoefte en zelfs terug te leveren aan het net.
Bij kleinere ruimte kan het ook al lonend zijn om door middel van een aantal panelen gedeeltelijke besparing te realiseren op uw jaarlijkse energie kosten.

Prijzen per type zonnepaneel
Er zijn verschillende soorten zonnepanelen beschikbaar die elk hun eigen eigenschappen en prijsklasse hebben. De belangrijkste drie soorten panelen die op dit moment beschikbaar zijn, zijn Monokristallijn panelen, polykristallijn panelen en dunne film panelen. De mono- en polykristallijn panelen zijn op dit moment het meest gebruikt en leveren ook een hoger rendement dan de dunne film panelen. Op dit moment leveren de monokristallijn panelen het hoogste rendement, waardoor deze ook iets duurder zijn dan de polykristallijn variant.
Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden van uw woning kunnen we samen met u een duidelijk beeld scheppen van wat in uw geval de ideale samenstelling is van de zonne-energie installatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.

Woonlasten omlaag brengen? Investeer in zonnepanelen!