• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Slimme thermostaat

Naast het verhogen van het rendement van de verbranding van de ketel kunt u ook aanzienlijke besparing realiseren door het optimaliseren van uw stookgedrag. Hiervoor zijn er tegenwoordig verschillende slimme thermostaten beschikbaar. Vaak worden deze aangeboden door de energie leveranciers, maar wat veel mensen niet weten is dat deze thermostaten ook los verkrijgbaar zijn. Zo kan iedereen profiteren van de besparingen door beter inzicht in uw verbruik, en hierop uw stookgedrag aan te passen.

Zelflerende besparingen
Een slimme thermostaat zorgt voor een aantal verschillende vormen van besparing. Allereerst bieden de slimme thermostaten de mogelijkheid om op afstand bediend te worden. Hierdoor hoeft u niet meer bij thuiskomst de verwarming in een keer hoog aan te zetten, maar zal de slimme thermostaat de temperatuur geleidelijk op het juiste peil brengen en houden. Niet alleen betekend dit dat u in een warm huis aankomt, maa het is ook nog eens energiezuiniger dan wanneer u de temperatuur ineens opvoert. Daarnaast leert de thermostaat op deze manier patronen in uw gedrag te ontdekken. Op termijn kan de thermostaat dan automatisch herkennen wanneer de temperatuur ’s avonds naar beneden kan gaan, of wanneer ’s ochtends de temperatuur omhoog gebracht moet worden.

Informatie als sleutel tot besparing
Naast de zelflerende functie van de slimme thermostaat is het grootste voordeel dat u zult ondervinden de informatie die de thermostaat voor u verzamelt en maandelijks rapporteert.
Aan de hand van deze informatie wordt u bewust van uw energieverbruik en kunt u hierop aanpassingen maken. Het maximale resultaat dat u hiermee kunt gaan bereiken is een verlaging van uw energiekosten van 20%.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.