• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Warmtepomp advies

In de basis is een verwarmingssysteem met een warmtepomp een gesloten systeem. Hierbij wordt het water in het systeem opgewarmd doordat het door buizen loopt die ongeveer 60cm diep in de grond zijn ingegraven. Hier nemen ze aardwarmte op waardoor de temperatuur van het water stijgt. Vervolgens wordt het water in een compressor onder druk gebracht waardoor de temperatuur verder stijgt.
De volgende stap vindt plaats in het emissiegedeelte van het systeem. Hier wordt het water door buizen in de vloer van uw woning geleid waar het zijn warmte kan afgeven aan de woning. Tijdens dit emissieproces wordt het water omgezet naar condens. De condens koelt af en wordt weer naar het captivatiegedeelte geleid waar het proces weer van voren af aan begint.

Is een warmtepomp de juiste keuze voor u?
Bij het bepalen of een warmtepomp de juiste keuze voor uis zijn een groot aantal factoren van belang. Hierbij wordt onder andere gekeken naar het soort woning (nieuwbouw of bestaand),
het warmteverbuik dat de woning jaarlijks heeft, de mate van isolatie van de woning en hoeveel ruimte u heeft rondom het huis voor het externe deel van het systeem.
Het aanleggen van een warmtepomp systeem is dus in hoge mate maatwerk. We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor een warmtepomp te bespreken.

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Wij maken gratis voor u een offerte op maat waarin we alle werkzaamheden in kaart brengen. U ontvangt van ons een volledig overzicht van de te verrichten diensten inclusief de prijzen. Uiteraard verplicht het aanvragen van een offerte u tot niets.

Vraag hier uw offerte op maat aan.