• Bel me terug!

  Geen storing maar wel een vraag?
  We bellen je direct terug.

  Je naam (verplicht)

  Je telefoonnummer


  Of vul ons contact formulier in.
 • STORING

  Dringend hulp nodig bij het oplossen van een storing? Bel ons direct!

  Storing snel opgelost Westra Installatietechniek bv
 •  
 • * STORING*
 •  

Zonnepanelen

Overweegt u om te investeren in zonnepanelen? Een goed idee! In Groningen en omgeving ontvang we jaarlijks zo een 1.400 uren zonlicht en daarmee valt een uitstekend rendement te behalen. De aanschaf van zonnepanelen vergt echter wel de nodige voorbereiding. Lees hier belangrijke informatie bij de aankoop van zonnepanelen.

Schone energie wordt steeds voordeliger
Het opwekken van schone energie wordt steeds toegankelijker. De prijs van zonnepanelen ligt tot maar liefst 80% lager dan zo een 10 jaar geleden. U bespaart jaarlijks al gauw behoorlijk op uw energiekosten. Steeds meer mensen zijn hierdoor bereid om in schone energie te investeren. In het aardbevingsgebied in Groningen bestaat een speciale subsidie waardoor particulieren flink besparen op het plaatsen van zonnepanelen. Lees meer over subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen.

Installatie zonnepanelen
Een juiste installatie van zonnepanelen is essentieel om een effectief en veilig systeem te bouwen. Laat uw zonnepanelen daarom altijd plaatsen door professionals. Een goede installatie zorgt ervoor dat u uw systeem zo lang mogelijk gebruikt en daarmee uw investering terug verdient. Voor installatie van of storingen bij zonnepanelen bent u bij Westra Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van een rendabele installatie.

Zonnepanelen advies
Zonnepanelen installeren vereist kennis. De juiste richting en locatie is belangrijk voor het behalen van een hoog rendement. Heeft u zelf geen ervaring in het installeren van zonnepanelen? Laat de installatie over aan een professional. Het zelf installeren van zonnepanelen kan risico’s met zich meebrengen. Meer advies over zonnepanelen.

Locatiescan
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Doe de locatiescan en ontvang binnen 48 uur een adviesrapport met daarin een indicatieve begroting. Doe de locatiescan.

BTW teruggave zonnepanelen
Als particulier kunt u de BTW op zowel de aanschafkosten als de plaatsingskosten van zonnepanelen terugvragen van de belastingdienst. Lees er hier meer over.

Je naam (verplicht)

Je telefoonnummer (verplicht)

Je email (verplicht)

Onderwerp

Jouw vraag

Neem de code hieronder over
captcha