Zonnepanelen

Overweegt u om te investeren in zonnepanelen? Een goed idee! In Groningen en omgeving ontvang we jaarlijks zo een 1.400 uren zonlicht en daarmee valt een uitstekend rendement te behalen. De aanschaf van zonnepanelen vergt echter wel de nodige voorbereiding. Lees hier belangrijke informatie bij de aankoop van zonnepanelen.

Schone energie wordt steeds voordeliger
Het opwekken van schone energie wordt steeds toegankelijker. De prijs van zonnepanelen ligt tot maar liefst 80% lager dan ongeveer 10 jaar geleden. U bespaart jaarlijks al gauw behoorlijk op uw energiekosten. Steeds meer mensen zijn hierdoor bereid om in schone energie te investeren. In het aardbevingsgebied in Groningen bestaat een speciale subsidie waardoor particulieren flink besparen op het plaatsen van zonnepanelen. Lees meer over subsidies voor het plaatsen van zonnepanelen op onze website.

Installatie zonnepanelen
Een juiste installatie van zonnepanelen is essentieel om een effectief en veilig systeem te bouwen. Laat uw zonnepanelen daarom altijd plaatsen door professionals. Een goede installatie zorgt ervoor dat u uw systeem zo lang mogelijk kan gebruiken en daarmee uw investering terug verdient. Voor installatie van of storingen bij zonnepanelen bent u bij Westra Installatietechniek aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van een rendabele installatie.

Zonnepanelen advies
Zonnepanelen installeren vereist kennis. De juiste richting en locatie is belangrijk voor het behalen van een hoog rendement. Heeft u zelf geen ervaring in het installeren van zonnepanelen? Laat de installatie over aan onze professionals. Het zelf installeren van zonnepanelen kan risico’s met zich meebrengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag vrijblijvend een prijs op! We adviseren u graag.

prijs opvragen
Zonnepanelen

Waarom Westra?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • 5 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Lid van UNETO-VNI, dus garant voor kwaliteit
  • Gratis advies en offerte